Undervannsfotokurs

Undervannsfotokurs

Kurspris 2895,-

Vi er så heldige å få besøk av Lars Kirkegaard som skal holde UV. Fotoworkshop her hos oss 6.-8. mai! 

Kurset er rettet mot deg som vil komme i gang, eller akkurat har begynt å fotografere under vann. På kurset får du en kompakt og grundig fototeori og får ryddet ut av unotene og vil etter hvert ha god oversikt over alle elementene du kanskje ikke er helt sterk på. Har du ikke tatt bilder på lenge kan du også ha nytte av kurset.
Kurset er ikke kameraspesifikt og du kan delta med ditt eget kamerasystem uansett hvilket det er. Det er imidlertid en fordel med litt erfaring med kameraets funksjoner og knapper før kurset starter, da kurset fokuserer mest på fototeori og ikke så mye på kamerateknikk.


Framgang:
Vi starter med teori fredag ​​6./5.2022 - kl 17.00, og avslutter søndag ettermiddag 8./5.2022 Vi dykker både lørdag og søndag morgen og vurderer deretter bilder i teorirommet. Lars vil ha ansvar for både den teoretiske undervisningen og for praktisk coaching og veilede deg gjennom hele kurset.

Kurset dekker:
* Grunnleggende fototeknikk (kamera, lys, komposisjon, planlegging)
* Utstyr for bruk av uv. fotografering, samt gjennomgang av kamerautstyret ditt
* Logistikk og filhåndtering
* Enkel etterbehandling, merking og gjennomgang av Adobe Lightroom Classic
* Evaluering av bilder
* Individuelle spørsmål

Det er kart til dykkestedet og derfor god tid til personlig vurdering. Kurset har også en god del fleksibilitet, og dersom det er mange spørsmål innenfor et bestemt tema vil dette bli gjennomgått.

Dykking under kurset:
Lørdag og søndag dykker du på et lokalt dykkested og du må ta med eget dykkerutstyr, uv. kamera og bærbar PC. Vi jobber i Lightroom Classic, som kan lastes ned i en gratis prøveversjon på Adobe.com (hvis du har et annet program du heller vil bruke, er det OK, men da vil tilbakemeldingsmulighetene være begrenset)

All programvare skal være installert, samt kamera og dykkerutstyr skal testes før kurset starter...!

 


Om Lars:
Lars er opprinnelig utdannet studiofotograf og grafonom, fra den grafiske høyskole i København. Han har dykket i mer enn 30 år, hvorav mer enn 25 år med kamera.
Han har i mange år vært daglig leder for Skandinavias største undervannsmagasin; DYK, men driver og eier i dag selskapet FOTOGRAFIT.eu, som selger undervannsfotoutstyr til hele Europa. Han har undervist i fotografi siden han var ganske ung og har holdt undervannsfotokurs i Norge de siste 15 årene.

 

Påmelding:
Pris kr 2.895,-
For spørsmål: post@prodykkoslo.no eller telefon 66960104 
Frist for påmelding: 20. april
Utstyrsleie og luftfylling betales separat under kurset.