Nitroxkurs

Oksygenberiket luft

Hvorfor Nitrox?

  • Du får lengre tid under vann
  • Du kan bli kortere på overflaten
  • Du kan gjøre kurset samtidig med et annet PADI kurs
  • Du blir mindre sliten om kvelden! Et "must" for feriedykkere!
  • Altså: Du kan dykke oftere og mer!

Et eksempel:

La oss dykke til 18 meters dybde (til Lekter'n her ute på ProDykk). Da kan du være på denne dybden i 56 minutt (ikke-dekompresjonsgrensen). Hvis du fyller flasken din med en Nitrox blanding på 36 % (dette betyr at luftblandingen har 36% oksygen, ikke vanlige 21%) har du en ikke-dekompresjonsgrense på 125 minutter!! Du får altså 69 minutter ekstra dykketid. Perfekt når du ønsker å besøke flere vrak her ute, skal dykke på et kjempesvært vrak på din dykkeferie eller for å kose deg med ditt UV-kamera.

Hva er inkludert i prisen?

Bokpakke, sertifikat, 2 sjødykk, klasseromsundervisning og eventuelt tabeller. Tar du eLearning er IKKE bokpakke, tabeller og klasseromsundervisning inkludert!

Bokpakke

Vi har muligheten til å sende bokpakken til deg per post i det du melder deg på kurs. Så fort du har boken i hendene skal du begynne med forstudier og det forventes at kontrollspørsmålene til alle kapitlene er gjort før kursstart. Dette er viktig for at alle kurselever stiller på lik linje!

Kursplan

Vanligvis bruker vi en full dag på kurset, helst helgedager. Før kursstart leser du gjennom boka og gjør kontrollspørsmål fra begge kapitler.

På dykkesenteret går vi gjennom kunnskapsteori og eksamen og du lærer å forberede og planlegge et Nitroxdykk. Vi forklarer deg hvordan du analyserer din flaske og hvordan du beregner din ikke-dekompresjonstid og dybde.

Vi hopper i vannet og tar to dykk etter at du selv har analysert din Nitroxblanding. (Dette er valgfritt ettersom PADI ikke forlanger at man gjør 2 dykk).

eLearning - Gjøre teorien digitalt på nettet?

Ta teoribiten av kurset online FØR du starter kurset hos oss! Da har du muligheten til å ta kunnskapskontroll, quiz og eksamen hvor som helst og når som helst (boken er kun framstilt digitalt, 15 års aldersgrense)

Trykk her for eLearning!

Ring oss for mer informasjon, 66 96 01 04.