Redningsdykkerkurs

PADI Rescue Diver

En Redningsdykker er en ressursperson i sitt dykkemiljø. En som har utvidede kunnskaper om dykkemedisin, utstyr, stresskontroll og som har ferdigheter i redningsteknikker, skadestedsledelse og førstehjelp. Du må ha fullført PADI Advanced Open Water Diver (Videregående) kurs før du kan bli Redningsdykker. Kurset settes opp 3-4 ganger pr år og koster totalt 5240,- Følg med på våre Facebooksider for neste kurs!

Til nå har all den opplæring du har vært igjennom dreid seg om deg og dine ferdigheter. På dette kurset vil du få kunnskaper og ferdigheter som har et spesielt fokus på å gjøre deg til en bedre meddykker.

Førstehjelpskurset er inkludert i Redningsdykkerkurset. Vil du KUN ta førstehjelpskurs har du muligheten til dette for 750,-

Hva er inkludert i prisen?

Bokpakke til Rescue og Førstehjelpskurs, sertifikat, diplom, klasseromsundervisning, praktiske øvelser i sjøen og Førstehjelpskurs. Tar du eLearning er IKKE bokpakke og klasseromsundervisning inkludert!

Bokpakke

Vi har muligheten til å sende bokpakken til deg per post i det du melder deg på kurs. Så fort du har boken i hendene skal du begynne med forstudier og det forventes at kontrollspørsmålene til alle kapitlene er gjort før kursstart. Dette er viktig for at alle kurselever stiller på lik linje!

Kursplan

For et kurs som setter en såpass alvorlig dagsorden kan betegnelsen "morsomt" virke litt rart. Men det er nettopp slik de fleste karakteriserer kurset! Utfordrende, spennende og givende! Undervisningen foregår i klasserommet og i sjøen ved dykkesenteret.

  • Fredag 17:30: Førstehjelpskurs
  • Lørdag 10:30: Teori + Sjøtrening
  • Søndag 10:30: Scenarioøvelser + Eksamen

Kontakt oss for info om neste kurs!

eLearning - Gjøre teorien digitalt på egenhånd?

Ta teoribiten av kurset online FØR du starter kurset hos oss! Da har du muligheten til å ta kunnskapskontroll, quiz og eksamen hvor som helst og når som helst (boken er kun framstilt digitalt, 13 års aldersgrense)

Trykk her for eLearning! Ring oss for mer informasjon, 66 96 01 04.

Førstehjelpskurs (Emergency First Response)

Førstehjelpskurset lærer deg diverse livreddende ferdigheter - det er for ALLE, ikke bare dykkere. Alle PADI Instruktører er også Førstehjelpsinstruktører!

Man lærer

  • BLS (Basic Life Support) og hjerte-lungeredning
  • AED (Halvautomatisk Defibrillator) (valgfritt)
  • Forebygging og omsorg for sjokk
  • Rygg- og nakkeskade
  • Bruk av barrierer for å redusere risikoen for sykdomsoverføring
  • Grunnleggende førstehjelp og førstehjelpsutstyr

Du trenger disse ferdighetene for å fullføre PADI Rescue Diver kurset!