Grunnkurs

Open Water Diver

Kurspris 3990,- 

På vårt grunnkurs lærer du de grunnleggende ferdigheter en dykker trenger for å dykke på en trygg og sikker måte. Kurset er delt opp i tre deler: kunnskapsutvikling, dykking i basseng og sjødykking.

HOS OSS KAN DU GJØRE ALT PÅ ETT STED.

Som eneste senter i Oslo-området med både undervisningslokaler, basseng/skjermet vann, garderobe m/ dusj og gode dykkesteder på samme sted. Alt på ett sted betyr også et behagelig kurs for deg! (Kurset har en aldersgrense på 12 år her hos oss).

Velger du skreddersydd kurs kan vi tilby fleksible løsninger på kurstimeplaner for deg som kunde, ta kontakt for mer informasjon og pris.

All opplæring er tilpasset norske forhold. Derfor lærer man å dykke med tørrdrakt året rundt. I tillegg vil kurset foregå over 6 sjødykk, ikke 4 sjødykk som i utlandet. Disse 2 ekstra selvstendige dykkene vil gi deg en kickstart på din erfaring som dykker.

Skal du gi kurset i gave?

Klikk her for gavekort!

Timeplanen er som følger:

Onsdag

17:30-21:30

Teori 1-3 og Utstyrsveiledning

Torsdag

17:00-22:30

Bassengtrening

Fredag

Sjødykk 1 og 2 - Spesifikk tid avtales onsdag kveld. NB: siste oppmøtetid 13:00.

Lørdag

10:30-17:30

Sjødykk 3 og 4, Teori 4-5 og eksamen

Søndag

10:30-17:30

Sjødykk 5 og 6 og eventueltNitroxkurset

 

Legeerklæring

På grunnkurs er en godkjent legeerklæring obligatorisk. Alle fastleger kan godkjenne et legeerklæringsskjema. Trenger du skjemaet mottar du det med bokpakken eller du kan laste det ned her.

ABC-utstyr (maske, snorkel og svømmeføtter)

Første dagen på kurs kan du kjøpe ABC-utstyr hos oss,her får du god veiledning og garanti på utstyret. Sjekk i menyen under Nettbutikk -> ABC Utstyr. Dette er personlig utstyr av blant annet hygieniske årsaker. (Om du har svømmeføtter fra før av må disse være åpne i enden for å passe tørrdraktsstøvler.)

Bokpakke

Bokpakken har vi mulighet til å sende deg per post i det du melder deg på kurs. Så fort du har boken i hendene skal du begynne med forstudier og det forventes at kunnskapstest fra de 3 første kapitlene er gjort innen første teorikveld. Dette er viktig for at alle kurselever stiller på lik linje!

Er du student?

2 GRATIS dykk etter fullført grunnkurs! Disse dykkene kan bli gjort på valgfrie tirsdagskvelder da vi arrangerer Tirsdagsdykk fra ettermiddagen til 21:00. Ta med gyldig studentbevis og bli med andre dykkere i vannet. Spar opptil 1500,-.

eLearning - Gjøre teorien digitalt på nettet?

Ønsker du å ta teoribiten av kurset online FØR du starter kurset hos oss? Da har du muligheten til å fullføre alt av teori hvor som helst og når som helst og første oppmøte for deg blir torsdagen kl. 16:45 (boken er kun framstilt digitalt, 13 års aldersgrense).

Trykk her for eLearning eller ring oss for mer informasjon, 66 96 01 04.

Avmelding inntil 14 dager før kurset vil medføre et administrasjonsgebyr på kr. 200,- samt faktura for mottatt materiale. Avmelding mindre enn 14 dager før kurset vil bli fakturert i sin helhet.