Videregående kurs

Advanced Open Water pakke

Kurspris 3490,-

I vår "Advanced pakke" får du to kurs i ett. Kurset passer for både nyutdannede og erfarne dykkere og er ikke i det hele tatt "avansert" som man kan tro på navnet.

Kurset er utformet slik at du kan gå det umiddelbart etter grunnkurset ditt, og det vil hjelpe deg å øke selvtilliten og utvikle dykkekompetanse slik at du blir mer komfortabel i vannet.

Kurset er en utmerket måte å fortsette å lære dykking og introduserer deg til nye spesialiserte områder under kontrollerte former ved hjelp av våre erfarne instruktører. Her legger du grunnlaget som åpner dørene for praktisk talt alle emnekursene vi kan tilby. Det gir deg også muligheten til å delta i flere utflukter som stiller litt høyere krav.

Innhold

Kurset inkluderer fem emnedykk innen 3 forskjellige områder og du vil bli sertifisert som Deep Diver og Perfect Buoyancy. Vi tilbyr også nattdykk under kurset når forholdene tillater det.

Forkrav: Sertifisert Open Water Diver eller tilsvarende, tørrdraktserfaring. 15 år (12 år for Junior dykkere). På dette kurset er det krav om egen SMB og vi har pakkeløsning med gode priser på egnet spole og bøye.

Kursplan

Gruppekurset går over en helg og inkluderer 5 dykk. Du starter lørdag kl.10:30-17:30 og avslutter dagen etter til samme tid.

Hva er inkludert i prisen?

Digitalt kursmateriale, teori-workshop, fem sjødykk og to sertifiseringer.

Kursmateriale

Når du har opprettet din profil i SSI, valgt Prodykk som dykkersenter og meldt deg på kurs her hos oss vil vi åpne ditt digitale materiale.

ABC-utstyr (maske, snorkel og svømmeføtter) 

Første dagen på kurs kan du kjøpe ABC-utstyr hos oss, her får du god veiledning og garanti på utstyret. (Om du har svømmeføtter fra før av må disse være åpne i enden for å passe tørrdraktsstøvler.) Dersom du ikke ønsker å kjøpe ABC-utstyr kan dette leies gjennom hele kurset for kr. 990,- 

 

 

 

Ring oss for mer informasjon, tlf 66 96 01 04.