Videregående kurs

PADI Advanced Open Water

Kurspris 2240,-

PADI Advanced Open Water Diver program har til hensikt å få deg igang med praktisk dykking så fort som overhode mulig etter grunnkurset. Det er ganske innlysende; du har lært det grunnleggende, men trenger å komme igang med aktiviteter under oppsyn av noen som kan lære deg alle triksene slik at du ikke må finne opp kruttet selv! Sertifikatet gir deg ny dybdegrense til 30 m!

Hva er inkludert i prisen?

Klasseromsundervisning, 5 sjødykk, bok og sertifikat. Tar du eLearning er IKKE klasseromsundervisning eller bok inkludert!

ABC-utstyr (maske, snorkel og svømmeføtter) må man ha selv på alle kurs.

Dette har vi ikke til utleie pga hygieniske årsaker. Første dagen på kurs kan du kjøpe ABC-utstyr hos oss, tilbudspakker fra 1990,- med god garanti! Sjekk de i menyen under Nettbutikk -> ABC Pakke. I tillegg

Bokpakke

Vi har muligheten til å sende bokpakken til deg per post i det du melder deg på kurs. Så fort du har boken i hendene skal du begynne med forstudier og det forventes at kontrollspørsmålene (til alle de 5 nevnte kapitlene) er gjort før kursstart. Dette er viktig for at alle kurselever stiller på lik linje!

Kursplan

Gruppekurset går over en helg og inkluderer 5 dykk. Du starter lørdag kl.10:30-17:30 og avslutter dagen etter til samme tid. Dykkene som inngår er Navigasjonsdykk, Dypdykk, Vrakdykk, Oppdriftskontroll samt Søk og Hev. Du har muligheten til å ta Nitrox sertifikatet integrert i dette kurset. Om du ikke har tørrdraktserfaring fra før av anbefaler vi deg å ta et eget tørrdraktskurs før Advanced kurset.

Utfør kunnskapskontroll etter de bestemte kapitler i boken før kursstart så alle elever stiller på lik linje! Ta med ullundertøy og ullsokker, gjerne to lag eller fleece ved vinterstid.

Vi har lagt opp til dette programmet ettersom dykkeplassen vår er ideell for akkurat disse dykkene. Hør med oss om du absolutt foretrekker et annet type dykk på kurset.

eLearning - Gjøre teorien digitalt på nettet?

Ta teoribiten av kurset online FØR du starter kurset hos oss! Da har du muligheten til å ta kunnskapskontroll, quiz og eksamen hvor som helst og når som helst (boken er kun framstilt digitalt, 13 års aldersgrense)

Trykk her for eLearning! Ring oss for mer informasjon, 66 96 01 04.