Tørrdraktskurs

PADI Tørrdraktskurs

TILBUD | Kurspris 1990,- inkl. bok, sertifisering, leie av dykkerutstyr OG ABC-utstyr (dette er eneste kurs det er mulig å leie ABC-utstyr ved)

Kurspris 1490,- Hvis du har eget utstyr. Inkl. bok og sertifisering

Har du aldri dykket med tørrdrakt, kanskje du tok lappen i utlandet? Vi hjelper deg med 2 introduksjonsdykk, litt teori og tørrdraktsveiledning på 1 dag. Kurset settes opp søndager på forespørsel. For å ta kurset anbefaler vi at du har dykket en del fra før og at siste loggede dykk er i løpet av foregående år.

Når du begynner å få god oppdriftskontroll kommer du til å savne tørrdrakten i tropene! Den gir deg mye stødigere balanse nå som luften (du bruker til å flyte) ligger langs hele kroppen istedetfor i BCD'en. Vi anbefaler deg også å komme på flere Tirsdagsdykk etter kurset ettersom du ikke blir ferdig utlært etter dykkene med instruktør.

Vil du kjøpe ABC-utstyr for videre dykking og kursing?

På andre kurs har vi ikke dette til utleie ettersom det er personlig utstyr av blant annet hygieniske årsaker. Vi har flere tilbudspakker med god garanti på senteret som du kan benytte deg av. (Om du har svømmeføtter fra før av må disse være åpne i enden for å passe tørrdraktsstøvler.)