Tusen takk for at du vil melde deg inn i Prodykk Miljø.

Prodykk Miljø er medlemsbasert og frivillig drevet av Divemastere og Instruktører tilknyttet Prodykk Oslo. Vi har som mål å skape et godt miljø for alle dykkere som bruker senteret gjennom ulike dykkerelaterte og sosiale arrangementer. I tillegg til dette skal Prodykk Miljø drive med lokalt miljøarbeid i samarbeid med Hold Norge Rent, som f.eks rydding av søppel i sjøen der hvor vi dykker.  Vi engasjerer oss selvsagt også i arbeidet mot nasjonal og global marin forsøpling.

Prodykk Miljø  har tre virkeområder. Sosiale og dykkerelaterte arrangementer, medlemsfordeler og miljøarbeid.

Våre Divemastere og Instrukører arrangerer turer til lokale dykkesteder, både i forbindelse med tirsdagsdykket og i helgene. Her vil Divemasteren guide nye dykkere slik at de blir kjent med stedet.  På disse turene sørger vi selvsagt for at sikkerhet blir ivaretatt ved  ta med Oksygen, førstehjelpsutstyr og logge dykkere inn og ut. 

Medlemskap i Prodykk Miljø koster Kr. 500,- per år. Som medlem bidrar du til å ta vare på det marine miljøet, bygge samhold og ikke minst får du en rekke gunstige medlemsfordeler, se bare her:

- 10% rabatt på utstyr (ikke varer på salg)
- Gratis foredrag
- 10%på videregående kurs
- Halv pris utstyrsleie
- Tilgang på egne medlemsturer 
- Gratis workshops (f.eks  utstyr, teori eller bassengtrening)
- Egen gruppe på Facebook

Med disse fordelene tjener medlemskapet seg fort inn.

Fyll ut skjemaet og send det så vil du om kort tid vil motta en e-post med ditt medlemsnummer samt informasjon for betaling av kontigenten.

Velkommen som medlem!

Fødselsdato
Sertifisering
Adresse