Fridykking

Fridykker

KURSPRIS 2290,-

Ønsker du personlig veiledning? Vi kjører små kurs som justeres etter hver enkelts komfortnivå. På vårt fridykkerkurs lærer du de grunnleggende ferdigheter en fridykker trenger for å dykke på en trygg og sikker måte. Kurset er delt opp i tre deler: kunnskapsutvikling, dykking i basseng og sjødykking.

HOS OSS KAN DU GJØRE ALT PÅ ETT STED.

Har du fylt 12 år, kan svømme og er trygg i vann, ja da kan du ta et fridykkerkurs hos oss.  

På kurset vil vi introdusere deg for fridykking, og målsetningen er at du skal bli en trygg og selvstendig fridykker som behersker forholdene i nordiske farvann. Dersom du er ute etter å bli mer komfortabel i vannet med tanke på andre aktiviteter som padling, roing eller kiting, så kan dette kurset være svært nyttig.

Kursplan

Kurset går over to dager og består av teoriundervisning, bassengtrening og sjødykk. I løpet av kurset vil du bli godt kjent med fridykkerutstyret. Du vil lære riktig dykketeknikk og gode sikkerhetsrutiner.

Kurset ledes av vår instruktør Dan, som hele tiden gir deg nye utfordringer under trygge forhold. 

Hva er inkludert i prisen?

Teoriundervisning, leie av utstyr (foruten maske og snorkel), sertifiseringsavgift.

Maske og snorkel 

Av hygienemessige årsaker låner vi ikke ut dette. Første kursdag kan dette kjøpes her, og du vil få god veiledning og garanti på utstyret. 

 

Ved påmelding skriver du din høyde, vekt og skostr. i feltet for merknader.

Ring oss for mer informasjon, 66 96 01 04.

Kursavgiften vil bli fakturert pr. e-post. Avmelding inntil 14 dager før kurset vil medføre et administrasjonsgebyr på kr. 200,- Ved avmelding mindre enn 14 dager før kursstart vil ikke kursavgiften bli refundert.