Frontpage

Litt om ProDykk

Med over 20 års erfaring i dykkerbransjen er Prodykk Oslo et av landets eldste og mest sertifiserende senter. I 2019 valgte Prodykk valgt å gjøre en crossover fra PADI til SSI for på den måten å kunne tilby et større spekter av emnekurs med norsk utdanningsmateriale. Våre Pro-dykkere, både Divemaster og Instruktører har nå også SSI utdannelse og står sterkere for framtiden.

Gjennom årenes løp har senteret flere ganger blitt tildelt PADI Industry Awards, senest i 2017. Offisielle kommentar fra PADI:  "Engasjement og entusiasme kombinert med hardt arbeid og høy klasse på instruktørene." "ProDykk er et godt etablert dykkersenter med en stor bredde innen kurstilbud og aktiviteter." "For outstanding achievements in Diver Training" "For outstanding achievements in the Diving Industry"

I 2012 gikk ProDykk i samarbeid med Hold Norge Rent for å bedre forholdene under vann i indre Oslofjord. Vi kjører hvert år en større undervannsaksjon der det ryddes plastsøppel og annet avfall fra havbunnen utenfor havn-området. Prodykk har forpliktet seg til å kutte all unødvendig engangsplast og erstatte dem med mer bærekraftige produkter og vi oppfordrer våre leverandører og samarbeidspartnere om å følge vårt eksempel i kampen mot plast.