Tørrdraktskurs

Tørrdraktskurs

TILBUD | Kurspris 1990,-

Har du aldri dykket med tørrdrakt, kanskje du tok lappen i utlandet? Vi hjelper deg med 2 introduksjonsdykk, litt teori og tørrdraktsveiledning på 1 dag. For å ta kurset anbefaler vi at du har dykket en del fra før og at siste loggede dykk er i løpet av foregående år.

Når du begynner å få god oppdriftskontroll kommer du til å savne tørrdrakten i tropene! Den gir deg mye stødigere balanse nå som luften (du bruker til å flyte) ligger langs hele kroppen istedetfor i BCD'en. Vi anbefaler deg også å komme på flere Tirsdagsdykk etter kurset ettersom du ikke blir ferdig utlært etter dykkene med instruktør.

Hva er inkludert i prisen?

Digitalt kursmateriale, leie av dykkerutstyr (inkludert ABC-utstyr), teori-workshop, to sjødykk og sertifikat.

Kursmateriale

Når du har opprettet din profil i SSI, valgt Prodykk som dykkersenter og meldt deg på kurs her hos oss vil vi åpne ditt digitale materiale.

Kursplan

På dykkesenteret går vi gjennom kunnskapsteori og eksamen og du lærer å håndtere samt vedlikeholde tørrdrakten din før vi gjør to dykk i sjøen. Kurset settes opp søndager, se datoer under påmelding. 

Vil du kjøpe ABC-utstyr for videre dykking og kursing?

Derom du ønsker å kjøpe ditt eget ABC-utstyr har vi mye å velge mellom og du vil få god veiledning og garanti på utstyret.

 

Ring oss for mer informasjon, 66 96 01 04.