Overnatting ved ProDykk

Furukollen Feriehjem

Som kurselev eller kunde ved ProDykk har du muligheten til rimelig overnatting på feriehjemmet oppi bakken.

Furukollen Utleiested ligger idyllisk til i rolige omgivelser ved Svestad brygge på Nesodden med utsikt utover sjøen. Stedet framstår i dag som moderne med tilgang til Internett. Huset ligger ca 200 meter fra sjøen (og ProDykk), hvor det er fine bademuligheter. Matvareforretninger finnes på Fjellstrand og Fagerstrand. Det er ca. 5 min med bil til disse. 

Furukollen består av hovedhus med tidsmessig kjøkken, matsal, stue/peisestue, TV-stue, 7 soverom med 18 sengeplasser fordelt på to- og firemannsrom, 2 dusj og toaletter. Døgnleie kr. 490,- pr. person

Anneks 1 har et soverom med 4 sengeplasser (køyesenger), en stue med sovesofa med plass til 2 personer. I tillegg er det kjøkkenkrok, dusj/vaskerom. Døgnleie kr. 1730.- Weekend (fre-søn) 2720,-  inkl. vask av gulv (min. 2-3 personer)

Anneks 2 har 1 soverom med 2 sengeplasser (køyesenger),en stue med sovesofa,kjøkkenkrok dusj og toalett, Annekset er tilrettelagt for fysisk funksjonshemmede. Døgnleie kr. 1060,- Weekend (fre-søn) 2060,-  inkl. vask av gulv (min. 2-3 personer)

Om du er interessert i å leie hovedhus for inntil 18 personer, ta kontakt!

Anneks 1 - Inneholder et soverom med 4 køyesenger, en stue med sovesofa (plass til 2) og TV, kjøkkenkrok, dusj/toalett og vaskerom. Anneks 2 - Inneholder et soverom med 2 køyesenger, en stue med sovesofa (plass til 2) og TV, kjøkkenkrok, dusj/toalett og vaskerom. Tilrettelagt for funksjonshemmede.
 
 

Leie av sengesett som består av: Dynetrekk, putevar, laken og stort badehåndkle. Kr. 150,- for settet. Furukollen er et selvbetjent utleiested med helårsdrift. Leietager må selv rydde etter endt opphold. Sluttrengjøring innbefatter kun vask av gulv og er inkludert i prisen, fakturagebyr Kr. 60,- 

Kontakt: 48951762 eller mailadresse aasravd@online.no / furukollen@oslo.folkehjelp.no